or. Chișinău, str. Bucuriei 1069 224 224; 022 224 224

EASY-masă reglabilă în înălțime electric

EASY by Narbutas (Lituania) este masa perfectă pentru orice birou, fiind dotată cu două motoare de marca norvegiană Linak, care permite setarea înălțimii dorite a blatului mesei, fie că dorim sa lucrăm așezați, sau simțim nevoia să lucrăm în picioare, cu masa EASY totul este posibil cu o simplă apăsare a butonului.

De asemenea mecanismul de înălțime are memorie, pentru a putea ușor reveni la înălțimea precedentă a mesei. Masa EASY este proiectată într-un stil minimalist și compact ce permite amplasarea și depozitarea corectă a cablurilor în așa fel ca suprafața mesei sa fie liberă. Masa EASY este ideală în oficiu unde se lucrează mult timp, sau chiar acasă pentru toată familia, căci se transformă dintr-o masa pentru matur într-o masă pentru copil cu o singură apăsare a butonului.

Masa EASY se va încadra ideal în designul oricărei încăperi căci la alegere se poate de combinat diferite culori și facturi ale blatului mesei și ale picioarelor și ramie mesei. Masa EASY este o investiție corectă și de durată unde este posibil de schimbat blatul mesei odată cu împrospătarea designului din birou sau casă.

IMG%201906

IMG%201900

IMG%201905

IMG%201901