ARTOFICIU activează pe piaţa Republicii Moldova din anul 2012. Iniţial am intrat pe piaţă cu o ofertă de scaune pentru birou ergonomice de calitate înnaltă la preţuri accesibile.

Sfera noastră de activitate este vânzarea scaunelor, fotoliilor pentru oficiu și pentru biroul de acasă.

 

Pe parcursul activităţii companiei, am avut experienţa de a practica aşanumitul "marketing educaţional" ceea ce a contribuit la schimbarea spre bine a cerinţelor clienţilor faţă de scaunul de birou şi a locului de muncă în geneal, aceast factor ne-a permis să extindem semnificativ gama de mărfuri atît ca diversitate de culori şi design, cît şi nivel de calitate şi preţ. La momentul actual, în magazinul ARTOFICIU cientii vor gasi scaunul potrivit pentru orice specific de lucru şi preţ.

Compania ARTOFICIU SRL aduce un aport indirect în prosperitatea clienţilor săi, şi anume aceasta se datorează unei consultări profesioniste ceea ce ţine de mobilarea spaţiilor de lucru, ergonomia fiind scopul primordial, deoarece un angajat odihnit şi sănătos are o rentabilitate înnaltă.

Scaunele pentru birou de la ARTOFICIU sunt realizate din materie primă calitativă, modernă și care corespunde tuturor cerințelor de calitate, ergonomicitate și nu în ultimul rând - cerințelor estetice. Design-ul scaunelor pentru oficiu este modern, subtil și rafinat, se vor încadra cu ușurință în birourile de ultimă generație și în oficiile în stil clasic.

ARTOFICIU este o companie a cărei scop este de a oferi servicii și produse calitative clienților săi. Pe site-ul companiei puteți alege dintr-o varietate de fotolii, scaune, componente și accesorii de calitate. Misiunea companiei este oferirea soluțiilor optime aranjării spațiului de birouri pentru clienți.

Avantajele magazinului online - ARTOFICIU:

  • Calitate superioară: scaunele pentru oficiu vor sluji pentru mult timp, dat fiind faptul că sunt confecționate din materie primă calitativă și modernă.

  • Design original: cu ArtOficiu îți găsești scaunul potrivit, deoarece site-ul are o gamă largă de produse ce se diferențiază prin aspect, stil și materie primă.

  • Ergonomicitate: sortimentul de scaune pentru birou ergonomice sunt confortabile și în același timp te ajută să menții o postură corectă a spatelui. Sunt de neînlocuit pentru persoanele care lucrează mai mult de 8 ore în birou.

  • Livrare gratuită: scaunele pentru birou sunt livrate gratuit în raza orașului Chișinău.

Artoficiu - livrăm confortul în biroul și casa ta.