ICE

Disponibil la precomandă
Cod produsului: 100211
Precomandă

ICE

Precomandă
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Prețul și stocul poate varia, caracteristicile și imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Contactați-ne pentru concretizarea informației despre stoc și specificații produs.

Minimalism estetic

ICE atrage cu siguranță atenția cu estetica și eleganța sa excepțională. Mobilierul modern pentru zonele de recepție este ca un monolit care va întâmpina cu încredere oaspeții biroului dumneavoastră.

Design minimalist

Liniile stricte ale mobilierului de recepție ICE creează o formă impecabilă care se va potrivi atât interioarelor de birouri sofisticate, cât și ascetice.

Combinații sofisticate

În funcție de interiorul biroului pe care îl creați, alegeți melaminat confortabil sau finisaje naturale care adaugă o senzație de lux. Sunt posibile și diverse combinații de fațadă și blat. Textura uniformă a mesei, baza și fața vor crea mobilier de recepție minimalist, coeziv, curat și neted ca gheața. Blaturile de masă multicolore sau inserțiile decorative din melamină sunt detalii subtile care vor dezvălui eleganța. mobilier de receptie.

Loc de munca ergonomic

Segmentul de rafturi ICE îndeplinește cerințele unui loc de muncă ergonomic și găzduiește unul sau două posturi de lucru, cărora li se potrivesc perfect birourile NARBUTAS, reglabile pe înălțime sau pe înălțime fixă.

Facturi

Alege materiale și combinații de culori care se potrivesc biroului tău și completează designul tău interior.

Melamina
D1 - Stejar albit
D2 - Stejar chihlimbar
D4 - Nuc închis
M1 - Alb
N1 - Gri închis
J4 - Negru
N3 - Gri perlat
N2 - Gri cubanit
D5 - Lemn gri
D3 - Frasin nisip
Furnir
K - Arțar
A - Stejar
R - Nuc
V1 - Frasin