JAZZ

Disponibil la precomandă
Cod produsului: 100106
Precomandă

JAZZ

Precomandă
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Prețul și stocul poate varia, caracteristicile și imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Contactați-ne pentru concretizarea informației despre stoc și specificații produs.

Lucrați în ritmul JAZZ-ului...

Mesele de conferință JAZZ sunt ideale pentru orice întâlnire, deoarece sunt disponibile într-o varietate de tipuri. De exemplu, astfel de mese pot avea înălțime reglabilă sau fixă.

Masa de conferință  cu sistem JAZZ cu reglare pe înălțime are un design original - baza mesei este din beton. Aceste mese, cu picioare mai degrabă în centru decât pe margini, par să invite oamenii să se reunească pentru a socializa. Acest tip de masă JAZZ este perfect pentru întâlniri scurte, întâlniri de echipă pentru a discuta idei și opinii noi acumulate, sau o pauză de cafea simplă, dar plăcută. Înălțimea reglabilă a mesei oferă utilizatorului și mai mult oportunități și vă permite să implementați diverse scenarii de întâlnire.

Pentru zonele standard în care se țin întâlniri mai lungi, oferim birouri cu forme clare și înălțimi fixe. Aceste mese sunt concepute pentru opt, zece sau doisprezece persoane.

Designeri de sisteme JAZZ -Christina Strand și Niels Hvass.

Facturi

Alege materiale și combinații de culori care se potrivesc biroului tău și completează designul tău interior.

Melamina
D2 - Stejar chihlimbar
D4 - Nuc închis
M1 - Alb
N3 - Gri perlat
N2 - cubanit gri
D5 - Lemn gri
D3 - Frasin nisip
Metal
E - Alb

E - Negru
Beton
C1 - Beton natural

Descarcă