ZEDO

Disponibil la precomandă
Cod produsului: 100100
Precomandă

ZEDO

Precomandă
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Prețul și stocul poate varia, caracteristicile și imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Contactați-ne pentru concretizarea informației despre stoc și specificații produs.

Întâlniri și conferințe într-un loc de muncă inspirant

Un birou modern este un loc în care este plăcut să fii și confortabil să lucrezi. Totuși, acest lucru nu mai este suficient. Acum este important nu numai să oferim stații de lucru ergonomice care să răspundă nevoilor fiziologice și tehnologice angajații de birou, dar și să-i inspire în fiecare zi pentru o muncă fructuoasă, schimbare și îmbunătățire. Un mediu de lucru care este original și unic prin caracter implică mai bine angajații și promovează învățarea. și menținerea legăturilor mai strânse cu compania.

Mesele de conferințe ZEDO fac parte din colectia originala, flexibila si inspirata de mese.

„Vreau să descopăr forme noi și să adaug culoare unui birou modern.”

Paolo Pampanoni
Mai multe despre designer
Design original și combinații unice

Elementul principal de design al ZEDO este piciorul rotund din metal pe exteriorul mesei, al cărui accent final este un dop colorat jucăuș. Piciorul mesei este, de asemenea, o legătură de legătură care vă permite să adăugați diverse accesorii. Autorul de design ZEDO, Paolo Pampanoni, subliniază că chiar și un mic detaliu poate schimba semnificativ caracterul oricărei piese de mobilier și, prin urmare, întregul birou. Design original mese oferă o gamă extrem de largă de combinații de culori pentru picioare, capace și accesorii pentru a crea un mediu de lucru unic.

Două forme

Mesele de întâlnire ZEDO pot avea colțuri drepte sau rotunjite. În funcție de dimensiunile mesei selectate, 4-6 persoane pot încadra confortabil în jurul acesteia.

Flexibilitate în adaptare

Flexibilitatea este o caracteristică esențială a locului de muncă modern. Mesele de întâlnire ZEDO se pot adapta cu ușurință nevoilor în schimbare ale angajaților și dimensiunilor echipei. Folosind elemente suplimentare, vă puteți extinde masă de întâlnire și creează până la 20 de locuri de muncă.

Facturi

Alege materiale și combinații de culori care se potrivesc biroului tău și completează designul tău interior.

Melamina
D1 - Stejar albit
D2 - Stejar chihlimbar
D4 - Nuc închis
M1 - Alb
N1 - Gri închis
J4 - Negru
M1D2 - Alb cu margine de stejar chihlimbar
N3 - Gri perlat
N2 - Cubanit gri
D5 - Lemn gri
D3 - Frasin nisip
Metal
E - Alb
M - Metalic
T1 - Gri închis
A - Negru

Descarcă

Informații tehnice
DWG 1
DWG 2