NOVA U

Disponibil la precomandă
Cod produsului: 100080
Precomandă

NOVA U

Precomandă
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Prețul și stocul poate varia, caracteristicile și imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Contactați-ne pentru concretizarea informației despre stoc și specificații produs.

Alegere versatilă

NOVA este un clasic modern. Chiar și numele acestei linii de produse în sine este tradus din latină ca „nou”. Schimbând suprafața blatului mesei sau culoarea picioarelor, veți obține o masă complet nouă. Cu ajutorul unui sistem de mese funcțional, avand un design universal, poti obtine diferite optiuni de mobilier, pe care apoi sa le adaptezi la orice birou.

Picioare în formă de U

Picioarele obișnuite în formă de U sunt o alegere versatilă. Mesele NOVA pot avea trei tipuri diferite de picioare - în formă de U, în formă de A și în formă de O.

Blat retractabil

La locul de muncă, de multe ori avem de-a face cu o mulțime de fire concepute pentru a conecta diferite echipamente IT. Alegeți mesele funcționale NOVA U Slide cu blat retractabil și locația cablului canal, disponibilitatea sursei de alimentare, precum și gestionarea firelor vor deveni mult mai convenabile. Principiul de funcționare a unor astfel de mese este foarte simplu - pentru a obține acces la canalul de cablu, trageți blatul mesei spre dvs. Din nou Puteți ascunde firele împingând ușor blatul mesei și readucendu-l la locul său.

Confidențialitate și concentrare

Birourile moderne sunt dominate de conceptul de spații deschise, ceea ce face foarte dificilă protejarea lucrătorilor de factorii care au un impact negativ asupra bunăstării lor emoționale. Oferă-le puțină intimitate și te ajută să te concentrezi. Oferim compartimentari pentru toate tipurile de mese. Alege-ți preferatul dintre cele trei opțiuni disponibile: pereți despărțitori acoperiți cu tapiserii (fără cadru sau cu metal cadru) și pereții despărțitori din sticlă organică. De asemenea, oferim două tipuri de bariere - melamină și sticlă organică.

Sistem divers de mobilier de birou

Sistemul NOVA nu este doar mese, ci și soluții pentru mobilier de depozitare, întâlnire și recepție, concepute pentru cei care doresc să creeze spații pentru lucru individual sau în echipă sau relaxare, precum și să aibă un spațiu perfect și confortabil. spatiu de birouri.

Facturi

Alege materiale și combinații de culori care se potrivesc biroului tău și completează designul tău interior.

Melamina
D1 - Stejar albit
D2 - Stejar chihlimbar
D4 - Nuc închis
M1 - Alb
M1D2 - Alb cu margine de stejar chihlimbar
N3 - Gri perlat
N2 - Cubanit gri
D5 - Lemn gri
D3 - Frasin nisip
Metal
E - Alb
M - Metalic
T1 - Gri închis

A - Negru

Descarcă