ARCIPELAGO Wood

Disponibil la precomandă
Cod produsului: 100148
Precomandă

ARCIPELAGO Wood

Precomandă
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Prețul și stocul poate varia, caracteristicile și imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Contactați-ne pentru concretizarea informației despre stoc și specificații produs.

Distanțați-vă de mediul dvs. de birou

Adesea, angajații din birourile moderne au nevoie de un mediu de lucru variat, cu cele mai bune condiții pentru diferite tipuri de activități. În același timp, este important să existe atât locuri pentru întâlniri și întâlniri regulate, cât și locuri unde angajații pot fii tu însuți, calmează-te și adună-ți gândurile.

Scaunele moale din lemn ARCIPELAGO sunt perfecte pentru a crea o „cameră într-o cameră” în spațiile de birou deschise, care poate deveni și un spațiu de lucru minunat în care poți lua o pauză de la zgomotul din jur.

„Una dintre trăsăturile distinctive ale „insulei” este siguranța sa naturală, deoarece este un castel inexpugnabil, o cetate pe Pădurea ARCIPELAGO. Acesta nu este doar un spațiu personal în care vă puteți retrage și vă puteți aduna gândurile și redescoperi pacea.”

Baldanzi & Novelli designers
Mai multe despre designer
Proiecta

ARCIPELAGO Wood a fost creat de designerii studioului italian Baldanzi & Novelli designers. Design estetic, forme curbate și elemente naturale care se transferă în birou și fac spațiul mai confortabil.

Gamă largă de aplicații

Cu ARCIPELAGO Wood puteți crea un loc confortabil pentru întâlniri și lucru într-o varietate de spații de birou. Aceste scaune moi sunt ideale pentru o varietate de situații, cum ar fi sarcini mici și zile de lucru mai lungi. sesiuni, întâlniri si conferințe, lucru in echipa si relaxare.

Confort

Creatorii acestui scaun moale sunt designerii studioului Baldanzi & Novelli designers îl compară cu o insulă care oferă un refugiu natural. Partițiile înalte facilitează distanțarea de zgomotul din jur și creați un spațiu personal confortabil cu scaune confortabile.

Funcționalitate

Aici puteți, de asemenea, să atașați un ecran care afișează orice informații de care aveți nevoie în timpul unei întâlniri de afaceri sau întâlniri. În plus, aici puteți reîncărca orice dispozitive necesare muncii, deoarece Biroul are o priză cu conectori USB A+C.

Gamă largă de combinații

Folosirea elementelor naturale și a anumitor culori în birou are un efect pozitiv asupra productivității și bunăstării angajaților. ARCIPELAGO Wood este o combinație armonioasă de tapiserie cu placaj acoperit cu lemn de stejar. Din paleta largă de culori pe care o oferim, cu siguranță vei putea alege exact ceea ce este cel mai potrivit pentru interiorul biroului tău.

Facturi

Alege materiale și combinații de culori care se potrivesc biroului tău și completează designul tău interior.

BERTA
AD0 - Negru
AD1 - Gri închis
AD2 - Gri
AD3 - Gri deschis
AD9 - Albastru închis
AD5 - Maro
AD6 - Albastru
AD7 - Muștar
AD8 - Maro deschis
AI5 - Roșu
AI8 - Verde
SYNERGY
S45 - Melanj galben
S46 - Melange verde deschis
S53 - Melange verde
S50 - Melange verde închis
S17 - Melange negru
S55 - Culoare mentă deschisă
S56 - Culoare melange mentă
S59 - Melange de smarald închis
S62 - Melange albastru miez de noapte
S69 - Albastru închis
S27 - Negru
S84 - Roșu
S85 - Melanj roșu
S68 - Melange albastru regal
S63 - Albastru
S16 - Melanj gri
S08 - Melanj gri deschis
STEP & STEP MELANGE
L01 - Negru
L02 - Melange turcoaz
03 - Turcoaz
L04 - Melange albastru
L05 - Albastru
L06 - Melanj albastru deschis
L07 - Albastru deschis
L08 - Melange verde
L09 - Verde
L10 - Orange melange
L11 - Portocaliu
L12 - Melanj gri deschis
L13 - Gri
L14 - Melanj albastru deschis
L15 - Mandarină
L16 - Melange galben închis
L17 - Galben închis
L18 - Melanj roșu
L19 - Roșu
L20 - Melange gri închis
L21 - Cappuccino
Furnir modificat
A1 - Stejar
Metal
A - Negru
Lemn natural masiv
W2 - Frasin colorat gri deschis

Descarcă