ACOUSTIC ARTWORK Tiles

Disponibil la precomandă
Cod produsului: 100144
Precomandă

ACOUSTIC ARTWORK Tiles

Precomandă
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Prețul și stocul poate varia, caracteristicile și imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Contactați-ne pentru concretizarea informației despre stoc și specificații produs.

Panouri care creează confort acustic

ACOUSTIC ARTWORK sunt produse acustice din pâslă PET, al căror scop principal este îmbunătățirea acusticii încăperilor. Pentru a ne ajuta clienții să atingă acest obiectiv, am creat și compoziții artistice pentru un birou modern, în care bunăstarea angajaților este o prioritate.

Sistemul ACOUSTIC ARTWORK include trei tipuri de produse din pâslă PET (PartitionsClouds и Tiles), care sunt atașate de pereți și tavan. Pe lângă îmbunătățirea acusticii, sunt perfecte și pentru alte funcții: împărțirea și modelarea spațiilor de birouri și crearea unui interior exclusivist.

Înainte spre sustenabilitate

Produsele acustice din fetru PET sunt un exemplu al angajamentului nostru de a fi o companie durabilă. Ele fac parte din economia circulară - promovând o utilizare mai responsabilă a resurselor și reducând deșeurile, deoarece sunt fabricate din materiale reciclate și sunt reciclabile. Senzația la atingerea acestor produse nu se distinge de lâna naturală, deși peste 50% din această pâslă PET este realizată din plastic reciclat.

Proprietățile pâslei PET

Acest material sustenabil din punct de vedere ecologic are proprietăți excelente de absorbție a sunetului. În ciuda grosimii destul de mici a produsului, structura sa poroasă asigură absorbția eficientă a zgomotului cu frecvențe medii și înalte, care este foarte important atunci când lucrați într-un birou. Fetrul PET este un material moale și ușor, dar puternic și durabil, ideal pentru separatoarele de birou. În plus, are și necesarul nivel de rezistență la foc și îndeplinește cerințele actuale de securitate la incendiu. Datorită structurii sale, pâsla PET este ușor de curățat și dezinfectat.

Mediu acustic prietenos

Ca și alte produse din linia ACOUSTIC ARTWORK, panourile absorb o parte din sunetul ambiental, reduce ecourile nedorite și fac spațiul mai primitor.

Pereți expresivi de birou

Pereții birourilor pot deveni o pânză pentru adevărate opere de artă. Panourile acustice de cinci forme și dimensiuni au fost create pentru a vă oferi spațiu pentru creativitate. Plăcile ACOUSTIC ARTWORK nu doar că vor aduce la viață pereții biroului dumneavoastră, dar vor ajuta și la formarea unei imagini pozitive a companiei dumneavoastră.

Gamă largă de aplicații

Panourile acustice sunt ideale pentru amenajarea celor mai diverse spații de birou: pereți, coridoare și nișe în zonele destinate muncii și relaxării, care se transformă în oaze de liniște și sunt perfecte pentru odihnă și efectuarea sarcinilor individuale ce necesită concentrare.

Facturi

Alegeți materiale și combinații de culori care se potrivesc biroului dvs și completează designul dvs interior.

PET pâslă
B18 - Gri
B19 - Gri deschis
B26 - Galben
B33 - Albastru
B41 - Roșu
B44 - Verde

Descarcă