MOTION Executive

Disponibil la precomandă
Cod produsului: 100205
Precomandă

MOTION Executive

Precomandă
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Prețul și stocul poate varia, caracteristicile și imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Contactați-ne pentru concretizarea informației despre stoc și specificații produs.

Un birou modern pentru lider activ

A fi capabil să rămânem activ la locul de muncă este un mare beneficiu și un cadou pentru sănătatea noastră. Schimbările regulate ale poziției corpului în timpul lucrului ajută la menținerea stării de bine și a concentrării, precum și la ergonomie și ordine locul de muncă - emoții pozitive. Este exact ceea ce are nevoie un lider modern - concentrare maximă în luarea deciziilor și o stare de spirit excelentă, care să reflecte pozitiv și corect să stabilească întregul echipă.

MOTION Executive este un sistem de birouri reglabile electric pe înălțime, concepute pentru un loc de muncă dinamic pentru executiv. Masa din această colecție este o combinație de soliditate și funcționalitate atentă.

Respectabilitate modernă

MOTION Executive combină modernitatea și designul respectabil. Suporturile panoului ascund spațiul de sub masă, menținând astfel intimitatea vizuală pentru utilizator. Se subliniază soliditatea și luxul mesei dimensiunea blatului mesei, organizat optim pentru o muncă convenabilă. În funcție de cerințele dumneavoastră pentru calitatea mesei, puteți alege dintre două modele MOTION Executive, care diferă atât prin design, cât și prin alegere. acoperiri

Naturalitate și eleganță

Biroul executiv, căptușit cu furnir natural, arată foarte prezentabil și este creat pentru acei manageri care prețuiesc naturalețea. Marginile teșite subtil ale blatului mesei. Compartimentul lateral creează o senzație de uniformitate și eleganța elegantă a designului.

Confort în simplitate

Biroul din melaminat MOTION Executive nu are compartimentare laterală și este un exemplu de design mai sobru. O masă cu blat finisat cu margine ABS arată simplă și frumoasă, fără adăugiri.

Eliberează-ți stilul și personalitatea

Creează un birou care se potrivește perfect cu decorul biroului tău și care reflectă personalitatea ta. MOTION Executive are 36 de combinații! Dacă vrei să subliniezi soliditatea și respectabilitatea, alege furnirul natural strat. Suporturile panourilor pot fi acoperite cu laminat de înaltă presiune negru, gri (HPL FENIX) sau alb (HPL). Prin crearea combinațiilor de acoperire cu melamină, veți avea posibilitatea de a alege dintre 8 culori diferite de masă, iar insertul de suport poate fi alb, negru sau gri perlat. În plus, puteți alege o despărțire pentru picioare care poate fi combinată fie cu blatul mesei, fie cu inserția de susținere, obținând astfel uniformitate stilul general.

Ordine minimalistă sau ordine organizată

În funcție de natura activității dumneavoastră, puteți alege dintre 2 tipuri de birou MOTION Executive. Tehnologia modernă ne eliberează de multe lucruri de pe biroul nostru; suntem capabili să facem din ce în ce mai multe lucruri cu acestea folosind un smartphone sau laptop. Pentru liderul unor astfel de activități, alegerea ideală și care economisește spațiu este un birou cu design minimalist, fără noptiere sau sertare. Dacă, totuși, este nevoie de un mai funcțional decor de masă, puteți alege dintre un dulăpior spațios în stânga sau dreapta mesei.

Birou personal sau spațiu deschis

Biroul MOTION Executive nu este doar accentul principal al biroului dumneavoastră personal, ci și o oportunitate de a se integra perfect în conceptul de birou deschis. În acest fel, un manager poate lucra în aceeași cameră cu echipa sa și poate fi acolo centru de evenimente. În efortul de a menține un stil coerent și armonios vizual, vă recomandăm să combinați mesele MOTION Executive cu mesele simple MOTION sau cu mesele pentru bancă MOTION.

Aranjarea funcțională a lucrurilor

Spațiul de depozitare pentru obiecte de lucru MOTION Executive este format din noptiere cu sertare de mai multe dimensiuni. Cel mai mare dulap are o funcție ușor de apăsat pentru a deschide și un raft reglabil. Cele patru sertare, la rândul lor, au și o funcție „click and open”, menținând astfel ordinea generală și aspectul spațiului de lucru. În plus, puteți comanda accesorii metalice pentru depozitarea dosarelor. Ușor accesibil O cutie pentru depozitarea obiectelor de valoare este situată în colțul de sus; pentru a asigura siguranța articolelor, puteți utiliza închiderea centralizată. Alegeți dintr-o selecție largă de covoare pentru a vă completa stilul general. masa pe care ați ales-o.

Soluții electrice convenabile

De regulă, firele electrice și de internet strică aspectul estetic al locului de muncă; pentru a evita acest lucru, la crearea MOTION Executive, s-a acordat o atenție deosebită funcționalității cablajului. Un aspect îngrijit este menținut cu folosind cabluri electrice de-a lungul unui fir spiralat. Puteți alege soluții electrice care sunt convenabile pentru dvs. - folosind o priză cu balamale sau un capac cu balamale.

Tehnologie anti-coliziune

Adesea, masa este înconjurată de diverse obiecte. Prin modificarea înălțimii mesei, există un risc mare ca masa să fie coborâtă prea jos și dulăpiorul să fie deteriorat. Acest lucru poate fi evitat. Birourile executive MOTION sunt bazate pe tehnologie pe un giroscop sensibil pentru protecție împotriva coliziunilor. Senzorul integrat foarte sensibil răspunde atât la suprafețele dure, cât și la cele moi și este capabil să detecteze cea mai mică înclinare în timpul ridicării sau coborârii blaturi. Această tehnologie vă permite să evitați deteriorarea proprietății dacă masa se ciocnește de un obstacol.

Ușor de folosit

Masa MOTION Executive este reglabilă electric pe înălțime în poziția cea mai joasă 700 mm, iar în poziția cea mai înaltă 1200 mm. O înălțime confortabilă poate fi ajustată pur și simplu prin apăsarea unui buton sau de la distanță folosind transmițătorul Bluetooth de pe dumneavoastră smartphone. Pot fi salvate cele mai convenabile poziții de masă. Folosind programul LINAK, puteți primi, de asemenea, mementouri despre schimbarea poziției corpului dvs. de la șezut la în picioare și invers.

Facturi

Alege materiale și combinații de culori care se potrivesc biroului tău și completează designul tău interior.

Metal
E - Alb
M - metalic

A - negru
HPL Fenix
H16 - Negru
H17 - Gri
H70 - Alb
Furnir
K - Arțar
A - Stejar
R - Nuc
V1 - Frasin
Melamina
D1 - Stejar albit
D2 - Stejar chihlimbar
D4 - Nuc închis
M1 - Alb
J4 - Negru
N3 - Gri perlat
N2 - cubanit gri
D5 - Lemn gri
D3 - Frasin nisip

Descarcă

Informații tehnice
Manual
DWG_1
DWG_2
DWG_3

Produse similare

Disponibil în 3 rate
Comfort-seating
Disponibil în 3 rate
Comfort-seating
Disponibil în 3 rate
Comfort-seating
Disponibil în 3 rate
Comfort-seating
Disponibil în 3 rate
Comfort-seating
Disponibil în 3 rate
Comfort-seating
Disponibil în 3 rate
Comfort-seating
Disponibil în 3 rate
Comfort-seating
Disponibil în 3 rate
Comfort-seating
Disponibil în 3 rate
Comfort-seating
Disponibil în 3 rate
Comfort-seating
-8%
Disponibil în 3 rate
-5%
Disponibil în 3 rate
-5%
Disponibil în 3 rate
-15%
Disponibil în 3 rate
-15%
Disponibil în 3 rate
-18%
Disponibil în 3 rate
Disponibil în 3 rate
Disponibil în 3 rate
-9%
Disponibil în 3 rate
Narbutas
Disponibil în 3 rate
Disponibil în 3 rate
-8%
Disponibil în 3 rate
-8%
Disponibil în 3 rate