B-ACTIVE

Disponibil la precomandă
Cod produsului: 100073
Precomandă

B-ACTIVE

Precomandă
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Prețul și stocul poate varia, caracteristicile și imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Contactați-ne pentru concretizarea informației despre stoc și specificații produs.

Mai multă libertate, activitate și productivitate!

Cu masa de birou reglabilă B-ACTIVE, chiar și cea mai lungă și mai intensă muncă la un birou poate fi confortabilă. Acest birou va ajuta lucrătorii de birou să rămână activi la locul de muncă și să își schimbe cu ușurință poziția corpului - în picioare sau așezat. Asa de În acest fel, ei vor putea nu numai să aibă grijă de sănătatea lor fizică, ci și să mențină un nivel ridicat de productivitate.

B-ACTIVE este o masă practică cu reglare electrică pe înălțime care îmbină ergonomia și calitatea, devenind accesibilă pentru tot mai multe persoane. Această soluție optimă permite angajaților să lucreze într-un mod modern la locul de muncă și să se simtă grozav.

Potrivit pentru atingerea obiectivelor atât individuale, cât și de echipă

Birourile B-ACTIVE sunt ideale pentru crearea de spații de lucru individuale și de echipă. Datorită designului B-ACTIVE, puteți așeza convenabil două mese una lângă alta. În afară de asta, au dimensiunea optimă pentru a umple eficient spațiul de lucru cu un număr mare de mese. Lucrătorii dintr-o echipă vor putea colabora în siguranță, ajustând și adaptând biroul la nevoile echipei.

Design aplicabil pe scară largă

Biroul B-ACTIVE are tot ce ai nevoie pentru o muncă activă, confortabilă și productivă. Greutatea redusă a acestei mese o face ușor de transportat, dacă este necesar să-i se schimbe locația în birou. În plus, acest birou compact sit-stand, cu forma sa tradițională, poate fi ușor și simplu adaptat la diverse spații de lucru - apartamente, case, birouri etc. Culorile picioarelor și blatului mesei, vă vor ajuta să creați stilul și starea de spirit dorite la locul de muncă.

Înălțime confortabilă a mesei

Birourile B-ACTIVE au o gamă largă de reglare a înălțimii (705-1175 mm), astfel încât angajații își pot regla cu ușurință înălțimea pentru a se potrivi înălțimii lor. La urma urmei, fiecare are propria înălțime confortabilă a biroului. Reglarea lină a înălțimii se realizează prin apăsarea unui singur buton. Dacă doriți, puteți utiliza funcția de memorie, care vă permite să salvați două setări ale înălțimii mesei.

Stabilitate și securitate

Tehnologia anti-coliziune și protecția la suprasarcină oferă un sentiment de siguranță la locul de muncă. Când reglați înălțimea mesei, puteți să o coborâți accidental prea jos și să loviți dulăpiorul. Acest lucru poate fi evitat datorită unui senzor fixat pe piciorul mesei, care reacționează la obstacole oprind automat mișcarea blatului. Înălțimea mesei B-ACTIVE este reglată cu două motoare. Această soluție îmbunătățește semnificativ stabilitatea masă și mișcare lină a blatului mesei.

Fiecare detaliu contează

Puteți alege dintre două opțiuni disponibile pentru picioare metalice. Construiește o masă B-ACTIVE care să corespundă așteptărilor tale.

Facturi

Alegeți materiale și combinații de culori care se potrivesc biroului dvs și completează designul dvs interior.

Melamina
D1 - Stejar albit
D2 - Stejar chihlimbar
D4 - Nuc închis
M1 - Alb
J4 - Negru
N3 - Gri perlat
N2 -  Gri cubanit
D5 - Lemn gri
D3 - Frasin de nisip
Metal
E - Alb
M - metalic

A - Negru

Descarcă