BOXI

Disponibil la precomandă
Cod produsului: 100127
Precomandă

BOXI

Precomandă
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Prețul și stocul poate varia, caracteristicile și imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Contactați-ne pentru concretizarea informației despre stoc și specificații produs.

Stilul minimalist - posibilități nesfârșite

O atmosferă de lucru confortabilă și modernă trebuie să fie nu doar ergonomică sau bazată pe tehnologii avansate, ci și 'curată', ordonată, organizată și bine structurată. Un avantaj semnificativ este prezența în apropiere a uneltelor de lucru necesare și a obiectelor personale, care sunt întotdeauna la îndemână, dar fără a deranja sau distrage. Acest lucru permite angajatului să personalizeze locul de muncă și să se simtă confortabil.

Dulapurile cu sertar glisant BOXI sunt o modalitate simplă și universală de a stoca toate elementele esențiale de birou necesare în munca de zi cu zi. Posibilitățile de umplere a acestor dulapuri permit adaptarea lor maximă la nevoile individuale ale angajaților dvs., creând astfel o senzație de confort, deoarece tot ce este necesar va fi mereu la îndemână. Un dulap închis pentru depozitarea obiectelor face locul de muncă individual să arate ordonat și vizual atractiv.

Atât pentru o echipă, cât și pentru o singură persoană

BOXI este un sistem de birou universal și larg aplicabil cu dulapuri cu sertar glisant, care ajută la menținerea ordinii și funcționalității, fiind de asemenea perfect adecvat atât pentru cele mai mari echipe, cât și pentru cei mai pretențioși 'lucrători de birou' singuratici. Toate dulapurile pot avea o adâncime de 800 sau 820 mm, deci se combină perfect atât cu mese individuale, cât și cu mese cu compartimentări.

Organizare flexibilă la locul de muncă

Alegeți înălțimea dorită a dulapului: dulapurile cu sertar de 740 mm vor continua blatul mesei de înălțime fixă, în timp ce sertarele de 1090 mm și 1200 mm se potrivesc perfect pentru mesele de lucru în picioare și șezut sau pot deveni o separație excelentă, divizând spațiile de lucru. Dulapurile BOXI cu sertar și rafturi pot fi atât pe partea dreaptă, cât și pe partea stângă, ceea ce ușurează adaptarea lor la un nou loc în caz de schimbare a planului spațiului de birou.

Versatilitate vizuală

Vizual, dulapurile cu sertar se disting prin stilul lor minimalist și se potrivesc perfect în interiorul majorității birourilor. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu pot atrage atenția. BOXI nu este doar un sistem universal de depozitare, ci și un detaliu interesant al interiorului biroului. Combinați diferite tipuri de acoperire melamină sau folosiți un sertar pentru flori, pentru a transforma dulapul cu sertar într-un insuliță verde luxuriantă, care va încânta privirea.

Profitați din plin de ea

Dulapurile multifuncționale BOXI cu sertar pot fi larg utilizate pentru a satisface diferitele nevoi ale angajaților. Alegeți rafturi spațioase sau sertare universale pentru documente, rafturi mici tapițate cu goblen sau sertărașe pentru obiecte mici. Depozitați obiecte personale, agățați haine și genți. Alegând dulapurile BOXI cu sertar cu conector USB sau priză, vă puteți încărca dispozitivele inteligente. BOXI este un sistem care vă va ajuta să rezolvați sarcinile zilnice la locul de muncă.

Facturi

Alegeți materiale și combinații de culori care se potrivesc biroului dvs și completează designul dvs interior.

Melamina
D1 - Stejar albit
D2 - Stejar chihlimbar
D4 - Nuc închis
M1 - Alb
N1 - Gri închis
N3 - Gri perlat
N2 - cubanit gri
D5 - Lemn gri
D3 - Frasin nisip
H12 - Gri
H13 - Cappuccino
H14 - Galben deschis
H15 - Mentă
H70 - Alb
Metal
E - Alb
M - metalic
T1 - Gri închis

A - Negru
ERA
C03 - Galben
C06 - Roșu
C09 - Violet
C10 - Albastru
C11 - Gri
C12 - Albastru strălucitor
C13 - Gri închis
C14 - Negru
C15 - Albastru închis
C16 - Verde deschis
C17 - Roz închis
C18 - Verde
C20 - Albastru deschis
LUCIA
YE1 - Negru
YE2 - Gri deschis
YE6 - Albastru închis
YE7 - Portocaliu
YE9 - Bordeaux
YF0 - Cappuccino
YF9 - Maro închis
YH3 - Turcoaz
YH5 - Roșu aprins
YH7 - Galben
SYNERGY
S45 - Galben Melange
S46 -  Verde deschis Melange
S53 - Verde Melange 
S50 - Verde închis Melange 
S17 - Negru Melange 
S55 - Mentă deschisă
S56 - Mentă melange 
S59 - Smarald închis Melange 
S62 - Albastru închis Melange
S69 - Albastru închis
S27 - Negru
S84 - Roșu
S85 - Roșu Melange
S68 - Albastru regal Melange 
S63 - Albastru
S16 - Gri Melange
S08 - Gri deschis Melange 
VELITO PRESTO
GC1 - Mentă deschis
GC3 - Galben
GC5 - Roz închis Melange 
GS0 - Verde Melange 
GS1 - Albastru deschis
GS2 - Gri
GS3 - Verde deschis Melange 
GS4 - Cappuccino
GS5 - Roșu deschis
GS6 - Mentă
GS7 - Bordeaux melange
GS8 - Gri deschis Melange 
GS9 - Albastru deschis Melange 
GZ1 - Negru
GZ2 - Gri melange
GZ3 - Muștar
GZ4 - Mandarină
GZ5 - Roșu Melange 
GZ6 - Albastru
GZ8 - Maro melange
GZ9 - Gri închis

Descarcă