CHOICE

Disponibil la precomandă
Cod produsului: 100131
Precomandă

CHOICE

Precomandă
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Prețul și stocul poate varia, caracteristicile și imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Contactați-ne pentru concretizarea informației despre stoc și specificații produs.

Un atribut important al spațiilor comune

În birourile moderne, sistemul de „hot desking” și principiul de lucru bazat pe activitate devin tot mai relevante. Astfel, crește numărul locurilor de muncă partajate și, în același timp, apare nevoia de spații pentru depozitarea obiectelor. Dulăpioarele modulare pentru depozitarea obiectelor sunt o soluție universală pentru stocarea sigură a obiectelor personale și de birou, care poate fi utilizată temporar sau pe tot parcursul zilei. Dulăpioarele CHOICE sunt perfecte atât pentru angajații permanenți, cât și pentru cei mobili, precum și pentru vizitatorii biroului.

Sistem modular

Creați combinații care se potrivesc cel mai bine pentru diferite spații, combinând modulele de dulăpioare pentru depozitare CHOICE de aceeași înălțime (917 mm / 1367 mm / 1817 mm). De asemenea, puteți combina uși de diferite tipuri - standard și cu orificiu pentru poștă sau circulația aerului, în două variante de înălțime (450 mm / 900 mm).

Dulapuri de depozitare personalizate

Diversitatea dimensiunilor și tipurilor de compartimente permite satisfacerea diferitelor nevoi - de la depozitarea obiectelor personale mici și unelte de lucru până la stocarea obiectelor de dimensiuni mari. Prezența unui loc convenabil și sigur pentru depozitarea obiectelor personale elimină preocupările legate de securitatea acestora. Personalizați-vă dulăpiorul pentru depozitare cu ajutorul accesoriilor suplimentare, cum ar fi rafturi metalice, cârlige și etichete nominale.

Combinații luminoase

Un dulap pentru depozitare este un instrument excelent pentru a exprima cultura companiei. Un bloc de dulăpioare poate deveni un loc în birou pe care îl puteți decora cu culorile brandului companiei dumneavoastră. În plus, dulăpioarele CHOICE vă vor ajuta să creați imaginea dorită - expresivă sau reținută. Oferim o gamă largă de culori pentru a crea cele mai diverse combinații de culori.

Patru tipuri de încuietori

Pe lângă încuietorile tradiționale cu cheie, oferim, de asemenea, încuietori cu cod și electronice (deschise cu ajutorul unui cod sau card). Dulăpioarele cu încuietori electronice pot fi utilizate personal sau temporar de diferite persoane.

Facturi

Alegeți materiale și combinații de culori care se potrivesc biroului dvs. și completează designul dvs. interior.

Melamina
D1 - Stejar albit
D2 - Stejar chihlimbar
D4 - Nuc închis
M1 - Alb
N1 - Gri închis
N3 - Gri perlat
N2 - Cubanit gri
D5 - Lemn gri
D3 - Frasin nisip
H12 - Gri
H13 - Cappuccino
H14 - Galben deschis
H15 - Mentă
H70 - Alb
Furnir
K - Arțar
A - Stejar
R - Nuc
Metal
E - Alb
M - metalic
T1 - Gri închis

Descarcă

Informații tehnice
Manual de utilizare (BP Lock)
Manual de utilizare (CP Lock)
Manual de utilizare (blocare CS)
Manual de utilizare (blocare DP)
Manual de utilizare (DS Lock)
DWG

Produse similare