ZEDO PET

Disponibil la precomandă
Cod produsului: 100137
Precomandă

ZEDO PET

Precomandă
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Prețul și stocul poate varia, caracteristicile și imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Contactați-ne pentru concretizarea informației despre stoc și specificații produs.

Face parte dintr-un loc de muncă confortabil și estetic

Despărțitoarele acustice de birou sunt o modalitate excelentă de a oferi puțină intimitate lucrătorilor de birou în plan deschis și de a le îmbunătăți nivelul de concentrare. În plus, pereții despărțitori din pâslă PET nu sunt numai Absorb perfect zgomotul din mediul de birou, dar sunt și foarte stabile.

ZEDO PET sunt partiții acustice unice care fac parte integrantă dintr-un loc de muncă modern, estetic și confortabil.

Design atent gândit

Îndoirea atipică a pâslei vă permite să ascundeți complet structura de susținere, iar marginea alungită acoperă suportul de sârmă și cablurile. Toate acestea oferă locului de muncă un aspect mai îngrijit și mai estetic.

Accesorii jucăușe

Dacă este necesar, puteți atașa și o tablă magnetică și un raft pentru obiecte mici sau plante la pereți despărțitori. Accesoriile metalice funcționale pot repeta combinațiile de culori ale sistemului de masă ZEDO și accesoriile strălucitoare va oferi locului de muncă mai multă distracție și exclusivitate. Ele sunt, de asemenea, un instrument excelent pentru personalizarea spațiilor de lucru.

Asamblare rapidă

Suporturile vă permit să asamblați ușor și rapid pereții despărțitori ZEDO PET și, dacă circumstanțele se schimbă, dezasamblați și mutați-le în altă locație.

O alegere prietenoasă cu mediul

Aceste bariere acustice sunt realizate din pâslă PET și fac parte din economia circulară. Ele promovează o utilizare mai responsabilă a resurselor și reduc deșeurile deoarece sunt fabricate din materiale reciclate. materiale și sunt reciclabile. Despărțitoarele de masă ZEDO PET se simt ca lâna naturală, deși, de fapt, pâsla PET este fabricată din plastic reciclat în proporție de peste 50%.

Caracteristici pâslă PET

Acest material sustenabil din punct de vedere ecologic are proprietăți excelente de absorbție a sunetului. În ciuda grosimii destul de mici a produsului, structura sa poroasă asigură absorbția eficientă a frecvenței medii și înalte. zgomot, care este foarte important atunci când lucrați într-un birou. PET-ul este un material moale și ușor, dar puternic și durabil, ideal pentru separatoarele de birou. In plus, are si necesarul nivel de rezistență la foc și îndeplinește cerințele actuale de securitate la incendiu. Datorită structurii sale, pâsla PET este ușor de curățat și dezinfectat.

Facturi

Alege materiale și combinații de culori care se potrivesc biroului tău și completează designul tău interior.

Metal
E - Alb
M - Metalic
H - Crom
T1 - Gri închis
A - Negru
S1 - Bronz închis
PÂSLĂ PET
B18 - Gri
B19 - Gri deschis
B26 - Galben
B33 - Albastru
B41 - Roșu
B44 - Verde

Descarcă

Informații tehnice
DWG 1
DWG 2