ROUND PET

Disponibil la precomandă
Cod produsului: 100138
Precomandă

ROUND PET

Precomandă
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Prețul și stocul poate varia, caracteristicile și imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Contactați-ne pentru concretizarea informației despre stoc și specificații produs.

O soluție ecologică pentru confort acustic și intimitate

Pereți despărțitori acustici pentru birouri îmbunătățesc semnificativ mediul de lucru și bunăstarea angajații din birourile moderne. Ele definesc limitele locurilor de muncă individuale și ajută la îmbunătățirea siguranței și a productivității. În acest fel, angajații pot lucra cu informații confidențiale și concentrați-vă asupra sarcinilor dvs.

Pereții despărțitori acustici pentru birouri ROUND PET reprezintă o soluție excelentă pentru a oferi un nivel mai ridicat de intimitate și confort acustic angajaților, oferindu-le în același timp suficientă libertate de a schimb de idei cu alți membri ai echipei.

Dezvoltarea în continuare a designului rotund

Partițiile acustice ROUND PET fac parte din sistemul de masă ROUND. Principala trăsătură distinctivă a designului Picioarele acestui sistem sunt realizate dintr-un tub metalic rotund, iar blatul mesei cu marginile usor rotunjite confera sistemului si mai multa exclusivitate. Astfel, principalul element de design al meselor și partițiilor pt Mesele ROUND PET au formele lor rotunjite.

O alegere prietenoasă cu mediul

NARBUTAS se angajează să devină o companie sustenabilă din punct de vedere ecologic, iar separatoarele acustice de masă ROUND, realizate din pâslă PET, sunt un exemplu al acestei viziuni. Acest produs face parte din economie buclă închisă: încurajează utilizarea responsabilă a resurselor naturale și reducerea deșeurilor deoarece sunt fabricate din materiale reciclate și sunt reciclabile. La atingerea septului pentru mese, ROUND seamănă cu lâna naturală, deși de fapt pâsla PET este realizată din plastic reciclat în proporție de peste 50%.

Caracteristici pâslă PET

Acest material sustenabil din punct de vedere ecologic are proprietăți excelente de absorbție a sunetului. În ciuda grosimii destul de mici a produsului, structura sa poroasă asigură absorbția eficientă a frecvenței medii și înalte. zgomot, care este foarte important atunci când lucrați într-un birou. PET-ul PET este un material moale și ușor, dar puternic și durabil, ideal pentru separatoarele de birou. In plus, are si necesarul nivel de rezistență la foc și îndeplinește cerințele actuale de securitate la incendiu. Datorită structurii sale, pâsla PET este ușor de curățat și dezinfectat.

Asamblare simpla si rapida

La realizarea armăturilor pentru pereții despărțitori acustici pentru mesele ROUND PET, am căutat să facem asamblarea lor simplă și rapidă, pentru a crea cât mai puține probleme echipei de montaj sau utilizatorului, dacă este nevoie. în rearanjarea mobilierului.

Varietate de opțiuni

Partițiile acustice ROUND PET sunt perfecte pentru mese simple și mese cu blaturi glisante ROUND, prin urmare poate fi folosit atât cu blaturi fixe, cât și cu blaturi glisante. Aceste partiții nu sunt disponibile numai în diferite opțiuni lățimi și înălțimi, dar și în diferite culori și modele (cu linii rotunjite sau modele în fagure), creează un mediu de lucru confortabil și se potrivesc armonios într-o mare varietate de interioare.

Facturi

Alege materiale și combinații de culori care se potrivesc biroului tău și completează designul tău interior.

Metal
E - Alb
M - Metalic
T1 - Gri închis
A- Negru
Pâslă PET
B18 - Gri
B19 - Gri deschis
B26 - Galben
B33 - Albastru
B41 - Roșu
B44 - Verde

Descarcă

Informații tehnice
DWG 1
DWG 2