MOON Wood

Disponibil la precomandă
Cod produsului: 100180
Precomandă

MOON Wood

Precomandă
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Prețul și stocul poate varia, caracteristicile și imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Contactați-ne pentru concretizarea informației despre stoc și specificații produs.

Scaune înalte cu o formă ușoară, minimalistă

Toate scaunele înalte, scaunele de birou și scaunele pentru săli de conferințe MOON au un lucru în comun - o siluetă ușoară, minimalistă, care le face să se potrivească perfect pentru orice interior modern de birou.

Am nevoie de o pauza? Nici o problemă!

Structura monobloc a spătarului și a scaunului este realizată din placaj. Datorită materialelor de înaltă calitate, scaunele înalte MOON Wood sunt perfecte pentru spațiile de birou în care angajații se relaxează, mănâncă sau iau o pauză. pentru o ceașcă de cafea. Nu vă faceți griji dacă scaunele se murdăresc deoarece aceste suprafețe sunt ușor de curățat.

Culori și materiale

Scaunele MOON Wood pot fi realizate din diverse materiale. Aceasta înseamnă că poți alege materialul care se potrivește cel mai bine stilului biroului tău. Daca te inspiri din natura, alege scaune din fibra de lemn placaj, căptușit cu furnir de fag sau stejar. Dacă preferați un stil minimalist, laminatul alb sau furnirul de fag vopsit în negru vi se potrivește perfect.

Alegerea bazelor pentru scaune înalte

Scaunele înalte MOON sunt disponibile cu două tipuri de baze din oțel: un cadru tradițional cu patru picioare sau un cadru subțire și elegant pe o sanie. Cadrul saniei are tampoane din plastic care vă permit să mutați scaunul, fără a deteriora pardoseala. În plus, dacă este necesar, aceste scaune pot fi stivuite cu ușurință una peste alta (până la trei scaune), contribuind astfel la economisirea spațiului de birou. Ambele baze sunt echipate cu un suport pentru picioare, oferind un nivel mai ridicat de confort atunci când stați. Alege baza care ti se potriveste cel mai bine: crom sau alb, negru, metalic sau gri inchis acoperit cu pulbere.

Facturi

Alege materiale și combinații de culori care se potrivesc biroului tău și completează designul tău interior.

Placaj
Z1 - Fag
Z2 - Stejar
Z3 - Fag laminat alb mat
Z4 - Fag vopsit negru
Metal
E - Alb
M - metalic
H - Crom
T1 - Gri închis

A - Negru

Descarcă