WOBBY

Disponibil la precomandă
Cod produsului: 100158
Precomandă

WOBBY

Precomandă
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Prețul și stocul poate varia, caracteristicile și imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Contactați-ne pentru concretizarea informației despre stoc și specificații produs.

Mediu de lucru mai sănătos

Lucrul pe perioade lungi de timp în poziție șezând duce inexorabil la o senzație de disconfort și, ulterior, la scăderea productivității. Din acest motiv, din ce în ce mai multe birouri moderne planifică o organizare mai sănătoasă și mai activă la locul de muncă. Având în vedere acest lucru, vă prezentăm scaunul de echilibrare WOBBY – o soluție pentru menținerea bunăstării la locul de muncă.

Partenerul ideal la locul de muncă

Scaunul de echilibru WOBBY este o alegere excelentă atunci când căutați o alternativă de scaun de birou mai activă și mai sănătoasă. Aceasta este o soluție ideală pentru o zonă dinamică sau de colaborare. Vârful scaunului se leagănă și se mișcă ușor, ecou mișcările utilizatorului, astfel încât scaunul poate fi folosit și ca suport în picioare. În acest fel, îți poți schimba poziția corpului fără a-ți distra atenția de la chestiuni importante. Datorită designului său actual și modern, acest scaun este ușor de utilizat se adapteaza la orice spatiu de birou.

Sistem unic de echilibrare

O caracteristică distinctivă a scaunelor WOBBY este un sistem unic de echilibrare, ascuns subtil într-o bază din plastic negru. Cu acest sistem, scaunul poate fi înclinat în toate direcțiile până la un unghi de 8°, precum și rotiți 360° în jurul axei sale. Datorită bazei anti-alunecare, baza scaunului rămâne întotdeauna stabilă, iar materialele de înaltă calitate utilizate în producția scaunului vor asigura o siguranță și durabilitate. utilizare.

Satisfacerea diverselor cerinte

Cilindru pentru reglarea înălțimii scaunului, se adaptează ușor la locul de muncă de orice înălțime. Folosind o curea din piele, înălțimea scaunului poate fi modificată de la 60 cm la 85 cm. Astfel, prin diferitele poziții ale scaunului, este posibil să lucrați mai eficient și mai creativ chiar și în timpul orelor lungi de lucru.

Funcționalitate excepțională

Scaunul WOBBY poate fi ușor combinat cu mese reglabile pe înălțime și mese înalte de întâlnire. Datorită dimensiunilor sale compacte, acest scaun se va potrivi și în mobilierul acustic SILENT ROOM de diferite dimensiuni și în spații mici. pentru întâlniri. Scaunul WOBBY este realizat din poliuretan turnat și este acoperit cu o varietate de tapiserii, piele artificială sau naturală. Alegand diferite culori, vei da caracterul dorit scaunului de echilibrare. și adaptați-l cu ușurință la soluțiile existente de interior de birou.