ACTIVE

Disponibil la precomandă
Cod produsului: 100074
Precomandă

ACTIVE

Precomandă
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Prețul și stocul poate varia, caracteristicile și imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Contactați-ne pentru concretizarea informației despre stoc și specificații produs.

Activitate la serviciu? Uşor!

Sistemul de masă electrică reglabilă pe înălțime ACTIVE poate fi caracterizat în două cuvinte: funcționalitate și calitate. Chiar dacă ne petrecem cea mai mare parte a zilei la birou, acest lucru nu ar trebui să devină o piedică pentru o mod de viață activă. Datorită birourilor ACTIVE, vă puteți schimba cu ușurință poziția corpului - vă puteți ridica sau așeza, iar designul lor estetic se potrivește perfect într-o gamă largă de interioare de birou.

Adaptare ușoară și rapidă la nevoile individuale

Înălțimea mesei se reglează folosind butonul selectat - cu funcție de memorie și ecran sau versiunea sus/jos. Alegeți înălțimea cea mai potrivită pentru dumneavoastră a mesei de lucru și fixați setările dorite. Masa pentru lucrul cu reglare în două niveluri poate atinge de la 723 mm la 1193 mm în înălțime, iar cu reglare la trei niveluri - de la 642 mm la 1292 mm în înălțime.

Asigurarea calității

În general, ridicarea și coborârea unui blat poate deteriora vopseaua de pe picioare. Mesele ACTIVE au o piesă din plastic care protejează picioarele de eventuale zgârieturi.

Tehnologia de evitare a coliziunilor

Blatul este adesea înconjurat de alte obiecte. Când reglați înălțimea mesei, este posibil să o coborâți din greșeală prea jos și să loviți dulăpiorul sau scaunul. Cu toate acestea, acest lucru poate fi evitat. Picioarele cu două niveluri și trei niveluri sunt dotate cu senzor care reacționează la obstacole, oprind automat mișcarea mesei. Tehnologia anti-coliziune reduce șansa de deteriorare care ar putea apărea atunci când masa se ciocnește de un obiect dur.

Design și tipuri de picioare

Alegeți dintre trei tipuri de picioare metalice. Toate modelele sunt ușoare, minimaliste și prezintă o varietate de accente elegante.

Facturi

Alegeți materiale și combinații de culori care se potrivesc biroului dvs și completează designul dvs interior.

Melamina
D1 - Stejar albit
D2 - Stejar chihlimbar
D4 - Nuc închis
M1 - Alb
N3 - Gri perlat
N2 - Gri cubanit
D5 - Lemn gri
D3 - Frasin de nisip
Metal
E - Alb
M - metalic

A - negru

Descarcă

Informații tehnice
Manual
Ghid de operare (buton NA)
Manual de instrucțiuni (buton PA)
DWG