NOVA O

Disponibil la precomandă
Cod produsului: 100083
Precomandă

NOVA O

Precomandă
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Prețul și stocul poate varia, caracteristicile și imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Contactați-ne pentru concretizarea informației despre stoc și specificații produs.

Alegere versatilă

NOVA este un clasic modern. Chiar și numele acestei linii de produse în sine este tradus din latină ca „nou”. Schimbând suprafața blatului mesei sau culoarea picioarelor, veți obține o masă complet nouă. Cu ajutorul unui sistem de mese funcțional, având un design universal, poți obține diferite opțiuni de mobilier, pe care apoi sa le adaptezi la orice birou.

Picioare în formă de O

Mesele NOVA pot avea trei tipuri diferite de picioare - în formă de U, în formă de A și în formă de O. Mesele cu picioare pătrate nu supraîncarcă spațiul de lucru. Picioarele în formă de O sunt diferite de celelalte deoarece pot fi în plus comandați un compartiment special pentru mese duble și cu patru locuri.

Confidențialitate și concentrare

Birourile moderne sunt dominate de conceptul de spații deschise, ceea ce face foarte dificilă protejarea lucrătorilor de factorii care au un impact negativ asupra bunăstării lor emoționale. Oferă-le puțină intimitate și ajutor a se concentra pe. Oferim compartimentării pentru toate tipurile de mese. Alege-ți preferatul dintre cele trei opțiuni disponibile: pereți despărțitori acoperiți cu tapiserii (fără cadru sau cu cadru metalic) și pereți despărțitori din sticlă organică. De asemenea, oferim două tipuri de bariere - melamină și sticlă organică.

Sistem divers de mobilier de birou

Sistemul NOVA nu este doar birouri, ci și soluții pentru mobilier de depozitare, întâlnire și recepție, concepute pentru cei care doresc să creeze spații pentru lucru sau relaxare individuală sau în echipă, precum și să aibă un spațiu de birou perfect și confortabil.

Facturi

Alege materiale și combinații de culori care se potrivesc biroului tău și completează designul tău interior.

Melamina
D1 - Stejar albit
D2 - Stejar chihlimbar
D4 - Nuc închis
M1 - Alb
M1D2 - Alb cu margine de stejar chihlimbar
N3 - Gri perlat
N2 - Cubanit gri
D5 - Lemn gri
D3 - Frasin nisip
Metal
E - Alb
M - Metalic
T1 - Gri închis

A - Negru

Descarcă