MOTION

Disponibil la precomandă
Cod produsului: 100075
Precomandă

MOTION

Precomandă
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Prețul și stocul poate varia, caracteristicile și imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Contactați-ne pentru concretizarea informației despre stoc și specificații produs.

Mergi înainte cu MOTION!

Acest sistem de birou reglabil electric pe înălțime este conceput pentru a oferi un stil de lucru mai dinamic. Schimbările regulate ale poziției corpului îmbunătățesc starea de bine și promovează concentrarea și ergonomia iar un mediu de lucru ordonat dă un impuls de bună dispoziție. Sistemul include mese individuale și mese cu compartimentări, concepute pentru organizarea flexibilă a locurilor de muncă, lucru individual și în echipă.

Ușurință în management

Înălțimea mesei este reglată cu ajutorul butoanelor și de la distanță folosind Bluetooth pe smartphone-ul tău. Alegeți cea mai potrivită înălțime de desktop pentru dvs. și fixați setările dorite. Cu aplicația LINAK tu Puteți primi, de asemenea, mementouri pentru a alterna între așezat și a sta în picioare.

Patru tipuri de butoane

Oferim o varietate de butoane diferite, de la versiunea de bază cu funcție de sus/jos pentru masă, până la butoane cu memorie de poziție a mesei, Bluetooth încorporat și memento LED, promovarea nivelurilor crescute de activitate la locul de muncă.

Tehnologia de evitare a coliziunilor

Masa de lucru este adesea înconjurată de alte obiecte. Când reglați înălțimea mesei, este posibil să o coborâți din greșeală prea jos și să loviți dulăpiorul. Cu toate acestea, acest lucru poate fi evitat. Picior cu două niveluri și trei niveluri Senzorul reacționează la obstacole, oprind automat mișcarea mesei. O soluție integrată de evitare a coliziunilor limitează daunele materiale în cazul în care masa se ciocnește de obiecte dure.

Picioare de panou

O masă cu picioare din panou este perfectă pentru cei care preferă intimitatea, deoarece astfel de picioare închid vizual spațiul de sub masă și îi conferă un aspect mai estetic.

Acustica si concentrare

Birourile moderne sunt dominate de conceptul de spații deschise, ceea ce face foarte dificilă protejarea lucrătorilor de factorii care au un impact negativ asupra bunăstării lor emoționale. Paravane acustice fixe Înălțimile MODUS vor asigura confortul acustic la locul de muncă și vor ajuta angajații să se concentreze și să-și mențină concentrarea. Despărțitoarele de masă acustice pe două fețe vă permit să creați combinații colorate.

Facturi

Alege materiale și combinații de culori care se potrivesc biroului tău și completează designul tău interior.

Melamina
D1 - Stejar albit
D2 - Stejar chihlimbar
D4 - Nuc închis
M1 - Alb
J4 - Negru
N3 - Gri perlat
N2 - cubanit gri
D5 - Lemn gri
D3 - Frasin nisip
Metal
E - Alb

A - Negru
fals

fals

Descarcă

Informații tehnice
Manual
Ghid de operare (buton LA)
Ghid de operare (buton MA)
Instrucțiuni pentru utilizarea adaptorului Bluetooth (ZZZ051)
Aplicație de control al mesei cu manual de utilizare pentru butonul LA
Aplicație de control al mesei cu manual de utilizare butoane BA, TE, TA, MA
Depanare
DWG