ONE

Disponibil la precomandă
Cod produsului: 100077
Precomandă

ONE

Precomandă
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Prețul și stocul poate varia, caracteristicile și imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Contactați-ne pentru concretizarea informației despre stoc și specificații produs.

Potrivit pentru orice birou!

Sisteme versatile de birou sit-stand concepute pentru locul de muncă modern și perfect adaptate nevoilor individuale ale angajatului. Datorită designului și raportului excelent preț-calitate, mesele pentru lucrul așezat și în picioare, ONE este perfect pentru orice birou. Într-un mediu de lucru în continuă schimbare, un birou reglabil electric este o modalitate excelentă de a menține productivitatea, sănătatea și starea de bine. bunăstarea angajaților dvs.

Ușurință în management

Menținerea unei poziții corecte nu numai în timp ce stați, ci și în picioare este foarte simplă - alegeți înălțimea mesei care se potrivește înălțimii dvs. Schimbați înălțimea mesei prin apăsarea unui buton. Sistemul ONE funcționează silențios și consumă puțină energie In asteptare.

Design ușor de adaptat

Datorită designului său versatil, acest birou se adaptează cu ușurință la o varietate de interioare. Când lucrați la o masă cu picioare în T, vă puteți bucura de o mai mare libertate sub și în jurul mesei va fi mai mult spațiu pentru el.

Design și tipuri de picioare

Puteți alege dintre două tipuri de picioare metalice - cele cu un design universal sau ușor.

Facturi

Alege materiale și combinații de culori care se potrivesc biroului tău și completează designul tău interior.

Melamina
D1 - Stejar albit
D2 - Stejar chihlimbar
D4 - Nuc închis
M1 - Alb
J4 - Negru
N3 - Gri perlat
N2 - cubanit gri
D5 - Lemn gri
D3 - Frasin nisip
Metal
E - Alb
M - Metalic
A - negru

Descarcă