ZEDO

Disponibil la precomandă
Cod produsului: 100078
Precomandă

ZEDO

Precomandă
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Prețul și stocul poate varia, caracteristicile și imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Contactați-ne pentru concretizarea informației despre stoc și specificații produs.

Un loc de muncă cu caracter original

Un birou modern este un loc în care este plăcut să fii și confortabil să lucrezi. Totuși, acest lucru nu mai este suficient. Acum este important nu numai să oferim stații de lucru ergonomice care să răspundă nevoilor fiziologice și tehnologice angajații de birou, dar și să-i inspire în fiecare zi pentru o muncă fructuoasă, schimbare și îmbunătățire. Un mediu de lucru care este original și unic prin caracter implică mai bine angajații și promovează învățarea. și menținerea legăturilor mai strânse cu compania.

ZEDO este un sistem de birou inspirat, flexibil și cu design unic, cu accesorii colorate atent selectate pentru a ajuta la crearea unor spații de lucru unice.

Design original și combinații unice

Elementul principal de design al ZEDO este piciorul rotund din metal pe exteriorul mesei, al cărui accent final este un dop colorat jucăuș. Piciorul mesei este, de asemenea, o legătură de legătură care vă permite să adăugați diverse accesorii. Autorul de design ZEDO, Paolo Pampanoni, subliniază că chiar și un mic detaliu poate schimba semnificativ caracterul oricărei piese de mobilier și, prin urmare, întregul birou. Design original mese oferă o gamă extrem de largă de combinații de culori pentru picioare, capace și accesorii pentru a crea un mediu de lucru unic.

Rafturile colorate sunt elegante și practice

Rafturile metalice în două tonuri vor ajuta la crearea unui aspect elegant și unic. Rafturile de diferite forme pot fi combinate și combinate în compoziții mai înalte. În plus, eliberează desktopul de obiecte mici și permit poate fi curățat și dezinfectat cu ușurință.

Tipuri de rafturi:

Rafturile laterale sunt mai lungi decât celelalte. Se atașează la două (sau trei) picioare de masă și pot fi un accent final elegant pentru o masă sau o combinație de masă.

Rafturile curbate variază nu numai în lățime, ci și în înălțime, astfel încât acestea pot fi stivuite una peste alta. Ele nu numai că creează spațiu suplimentar pentru o varietate de articole, dar ajută și la asigurare nivel mai ridicat de confidențialitate.

Raftul rotund este un detaliu jucăuș care, datorită dimensiunilor sale, poate servi și ca o mică masă suplimentară.

Depozitarea lucrurilor într-un spațiu de lucru minimalist

Odată cu apariția erei digitale, locul de muncă modern conține din ce în ce mai puține lucruri, eliminând nevoia de numeroase dulapuri și dulapuri. Ar arăta grozav într-un birou ca acesta. Sertare cu design minimalist și nișe deschise cu inserție din pâslă PET. Toate elementele și accesoriile din colecția de mese ZEDO - sertare, rafturi, blocuri de prize electrice - păstrează funcționalitatea și integritatea în ceea ce priveşte combinaţiile de nuanţe metalice.

Integritatea designului în soluții electrice convenabile

Datorită nuanțelor metalice atent selectate și formelor rotunjite, blocurile de prize exclusive se potrivesc perfect în conceptul general de design. Blocul de prize poate fi fixat atât sub blat, cât și pe acesta - pt acces rapid și convenabil la putere.

ZEDO se schimbă cu utilizatorul

Toate elementele de design pot fi combinate liber în funcție de dorințele și nevoile personale ale utilizatorilor, adaptând ZEDO pe măsură ce se schimbă. Tabelul va fi exact ceea ce aveți nevoie - poate fi destul de simplu sau ai o combinație complexă, fii solid sau jucăuș, cu multe accesorii sau deloc.

Element suplimentar ușor de adaptat

Extindeți capacitățile biroului dvs. cu un accesoriu rotativ care, datorită înălțimii sale mai mari, poate fi folosit pentru lucru temporar în picioare, precum și pentru întâlniri scurte.

Despărțitor din pâslă PET

ZEDO se remarcă prin accesoriile sale metalice strălucitoare și prin peretele despărțitor unic din pâslă PET. Îndoirea atipică a țesăturii de pâslă vă permite să ascundeți complet structura de susținere, iar marginea alungită acoperă suportul fire și cabluri. Poți anima perechea despărțitoare cu ajutorul unor accesorii jucăușe și funcționale - o tablă magnetică și un raft pentru obiecte mici.

Totul a fost gândit până la cel mai mic detaliu

Oferim cea mai largă gamă de sertare noptiere și sertare dulap concepute pentru depozitarea convenabilă a obiectelor personale. De asemenea, pot ascunde fire și cabluri. În plus, orificiile din carcasă vă permit să faceți cu ușurință și combinați pur și simplu mai multe stații de lucru într-un singur circuit electric, iar cutia metalică elegantă cu capac magnetic detașabil oferă acces ușor la prize.

Facturi

Alege materiale și combinații de culori care se potrivesc biroului tău și completează designul tău interior.

Melamina
D1 - Stejar albit
D2 - Stejar chihlimbar
D4 - Nuc închis
M1 - Alb
N1 - Gri închis
J4 - Negru
M1D2 - Alb cu margine de stejar chihlimbar
N3 - Gri perlat
N2 - Cubanit gri
D5 - Lemn gri
D3 - Frasin nisip
Metal
E - Alb
M - Metalic
T1 - Gri închis
A - Negru
VELITO PRESTO
GC1 - Mentă deschis
GC3 - Galben
GC5 - Melange roz închis
GS0 - Melange verde
GS1 - Albastru deschis
GS2 - Gri
GS3 - Melange verde deschis
GS4 - Cappuccino
GS5 - Roșu deschis
GS6 - Culoare mentă
GS7 - Bordeaux melange
GS8 - Melanj gri deschis
GS9 - Melanj albastru deschis
GZ1 - Negru
GZ2 - Gri melange
GZ3 - Muștar
GZ4 - Mandarină
GZ5 - Melange roșu
GZ6 - Albastru
GZ8 - Maro melange
GZ9 - Gri închis
SYNERGY
S45 - Melanj galben
S46 - Melange verde deschis
S53 - Melange verde
S50 - Melange verde închis
S17 - Melange negru
S55 - Culoare mentă deschisă
S56 - Culoare melange mentă
S59 - Melange de smarald închis
S62 - Melange albastru miez de noapte
S69 - Albastru închis
S27 - Negru
S84 - Roșu
S85 - Melanj roșu
S68 - Melange albastru regal
S63 - Albastru
S16 - Melanj gri
S08 - Melanj gri deschis
ERA
C03 - Galben
C06 - Roșu
C09 - Violet
C10 - Albastru
C11 - Gri
C12 - Albastru strălucitor
C13 - Gri închis
C14 - Negru
C15 - Albastru închis
C16 - Verde deschis
C17 - Roz închis
C18 - Verde
C20 - Albastru deschis
PÂSLĂ PET
B18 - Gri
B19 - Gri deschis
B26 - Galben
B33 - Albastru
B41 - Roșu
B44 - Verde

Descarcă

Informații tehnice
DWG 1
DWG 2
DWG 3