ACOUSTIC ARTWORK Partitions

Disponibil la precomandă
Cod produsului: 100142
Precomandă

ACOUSTIC ARTWORK Partitions

Precomandă
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Prețul și stocul poate varia, caracteristicile și imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Contactați-ne pentru concretizarea informației despre stoc și specificații produs.

Împărțirea creativă a spațiilor

ACOUSTIC ARTWORK sunt produse acustice din pâslă PET, al căror scop principal este îmbunătățirea acusticii încăperilor. Pentru a ne ajuta clienții să atingă acest obiectiv, am creat și compoziții artistice pentru un birou modern în care bunăstarea angajaților este o prioritate.

Sistemul ACOUSTIC ARTWORK include trei tipuri de produse din pâslă PET (Partitions, Clouds Ð¸ Tiles), care sunt ataÈ™ate de pereÈ›i È™i tavan. Pe lângă îmbunătățirea acusticii, sunt perfecte È™i pentru alte funcÈ›ii: împărÈ›irea È™i modelarea spaÈ›iilor de birouri È™i crearea unui interior exclusivist.

ÃŽnainte spre sustenabilitate

Produsele acustice din fetru PET sunt un exemplu al angajamentului nostru de a fi o companie durabilă. Ele fac parte din economia circulară - promovând o utilizare mai responsabilă a resurselor și reducând deșeurile, deoarece sunt fabricate din materiale reciclate și sunt reciclabile. Senzația de la atingerea acestor produse nu se distinge de lâna naturală, deși peste 50% din această pâslă PET este realizată din plastic reciclat.

Proprietățile pâslei PET

Acest material sustenabil din punct de vedere ecologic are proprietăți excelente de absorbție a sunetului. În ciuda grosimii destul de mici a produsului, structura sa poroasă asigură absorbția eficientă a zgomotului cu frecvențe medii și înalte, care este foarte important atunci când lucrați într-un birou. Pâsla PET este un material moale și ușor, dar puternic și durabil, ideal pentru separatoarele de birou. In plus, are si necesarul nivel de rezistență la foc și îndeplinește cerințele actuale de securitate la incendiu. Datorită structurii sale, pâsla PET este ușor de curățat și dezinfectat.

Împărțirea și modelarea spațiilor

Cu ajutorul pereților despărțitori ACOUSTIC ARTWORK, puteți împărți camera în mai multe spații diferite (de exemplu, zone de lucru separate și zone de relaxare, precum și să creați spații semi-private pentru lucru). De asemenea, vei putea crea un spațiu separat pentru întâlniri, relaxare sau ateliere creative într-un birou în plan deschis.

Instrument pentru gestionarea fluxurilor de oameni

Peretele despărțitor ACOUSTIC ARTWORK va ajuta să separați ușor și simplu spațiile de lucru de culoarele prin care de obicei se deplasează un număr mai mare de persoane, producând mai multe sunete deranjante. În astfel de locuri, proprietățile excepționale de absorbție a sunetului ale produsului nostru vor fi deosebit de utile.

Varietate de culori și modele

Alegeți cel mai potrivit design și culoarea pereților despărțitori și creați spații de birou exclusive care vor încânta ochii și urechile angajaților dvs. Vă prezentăm următoarele modele: cercuri, hexagoane, grilaje și diverse tipuri de unde. Dacă nu ați găsit o soluție vizuală potrivită în catalogul nostru, suntem întotdeauna pregătiți să vă fabricăm separatoare cu un model personalizat.

Facturi

Alegeți materiale și combinații de culori care se potrivesc biroului dvs. și completează designul dvs. interior.

PET pâslă
B18 - Gri
B19 - Gri deschis
B26 - Galben
B33 - Albastru
B41 - Roșu
B44 - Verde