MOTION

Disponibil la precomandă
Cod produsului: 100093
Precomandă

MOTION

Precomandă
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Prețul și stocul poate varia, caracteristicile și imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Contactați-ne pentru concretizarea informației despre stoc și specificații produs.

Mergi înainte cu MOTION!

Acest sistem de birou reglabil electric pe înălțime este conceput pentru a oferi un stil de lucru mai dinamic. Schimbările regulate ale poziției corpului îmbunătățesc starea de bine și promovează concentrarea și ergonomia iar un mediu de lucru ordonat dă un impuls de bună dispoziție. Sistemul include mese individuale și mese cu compartimentări, concepute pentru organizarea flexibilă a locurilor de muncă, lucru individual și în echipă.

Ajustare individuală

Înălțimea mesei este reglată cu ajutorul butoanelor și de la distanță folosind Bluetooth pe smartphone-ul tău. Lucrând la mese cu pereți despărțitori, fiecare angajat își poate regla individual înălțimea și poate fixa cel mai confortabil setările acestuia. Cu aplicația LINAK, puteți primi, de asemenea, mementouri pentru a alterna între statul și statul în picioare.

Patru tipuri de butoane

Oferim o varietate de butoane diferite, de la versiunea de bază cu funcție de sus/jos pentru masă, până la butoane cu memorie de poziție a mesei, Bluetooth încorporat și memento LED, promovarea nivelurilor crescute de activitate la locul de muncă.

Tehnologia de evitare a coliziunilor

Biroul este adesea înconjurat de alte obiecte. Când reglați înălțimea mesei, este posibil să o coborâți din greșeală prea jos și să loviți dulăpiorul. Cu toate acestea, acest lucru poate fi evitat. Picior cu două niveluri și trei niveluri Senzorul reacționează la obstacole, oprind automat mișcarea mesei. O soluție integrată de evitare a coliziunilor limitează daunele materiale în cazul în care masa se ciocnește de obiecte dure.

Soluții funcționale pentru managementul cablurilor

Este imposibil să ne imaginăm un loc de muncă modern fără o varietate de dispozitive electronice, așa că ne confruntăm din nou și din nou cu problema ce să facem cu cablurile electrice și de internet care sunt încurcate la întâmplare în întregul birou? Sistemul desktop MOTION pune un accent puternic pe soluțiile funcționale de gestionare a cablurilor care pot fi adaptate pentru a se potrivi nevoilor individuale ale angajaților.

Designul picioarelor

Masa MOTION poate avea două tipuri diferite de picioare: o masă cu picioare metalice de tip H vă va oferi mai mult spațiu pentru mișcare și depozitare, în timp ce pentru cei care preferă intimitatea, oferim picioare panou, închiderea vizuală a spațiului de sub masă, ceea ce îi conferă un aspect mai estetic.

Acustica și concentrare

Birourile moderne sunt dominate de conceptul de spații deschise, ceea ce face foarte dificilă protejarea lucrătorilor de factorii care au un impact negativ asupra bunăstării lor emoționale. Pereți despărțitori acustici de înălțime fixă MODUS va oferi confort acustic la locul de muncă și va ajuta angajații să se concentreze și să-și mențină concentrarea. În plus, un astfel de panou va ajuta la integrarea diferitelor elemente ale locului de muncă într-un singur întreg. Nu contează dacă un membru al echipei lucrează în picioare și celălalt așezat - despărțitorul va rămâne la aceeași înălțime. Despărțitoarele de masă acustice pe două fețe vă permit să creați combinații colorate.

Facturi

Alege materiale și combinații de culori care se potrivesc biroului tău și completează designul tău interior.

Melamina
D1 - Stejar albit
D2 - Stejar chihlimbar
D4 - Nuc închis
M1 - Alb
J4 - Negru
N3 - Gri perlat
N2 - Gri cubanit
D5 - Lemn gri
D3 - Frasin nisip
Metal
E - Alb

A - Negru

Descarcă

Informații tehnice
Manual
Ghid de operare (buton LA)
Ghid de operare (buton MA)
Instrucțiuni pentru utilizarea adaptorului Bluetooth (ZZZ051)
Aplicație de control al mesei cu manual de utilizare pentru butonul LA
Aplicație de control al mesei cu manual de utilizare butoane BA, TE, TA, MA
Depanare
DWG