EASY

Disponibil la precomandă
Cod produsului: 100094
Precomandă

EASY

Precomandă
Mulțumim pentru comandă.
Vă vom contacta în scurt timp!
Prețul și stocul poate varia, caracteristicile și imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Contactați-ne pentru concretizarea informației despre stoc și specificații produs.

EASY vă ajută să rămâneți productiv!

Un sistem ergonomic și funcțional de organizare a birourilor pentru lucrul așezat și în picioare, format din mese individuale și mese cu despărțitori. Dintr-o gamă largă de opțiuni, o poți crea pe cea mai potrivită pentru locul tău de muncă, optând pentru masa cu reglare electrică pe înălțime. Simplu de ales, convenabil de utilizat și ușor de rămas productiv pentru perioade lungi de timp.

Ajustare individuală

Birourile EASY sunt concepute pentru a crea un loc de lucru ergonomic și dinamic în care vă puteți schimba cu ușurință poziția de lucru (șezând sau în picioare). Acest lucru vă va ajuta să vă mențineți nu numai corpul, ci și mintea în formă bună. Înălțimea mesei poate fi reglată folosind butoanele fixate de blat sau de la distanță folosind Bluetooth pe smartphone-ul dvs. Alegeți cea mai potrivită înălțime de birou pentru dvs. și fixați setările dorite. Cu aplicația LINAK veți putea primi memento-uri pentru a alterna între a sta în picioare și în picioare.

Patru tipuri de butoane

Oferim o varietate de butoane diferite, de la versiunea de bază cu funcție de sus/jos pentru masă, până la butoane cu memorie de poziție a mesei, Bluetooth încorporat și memento LED, promovarea nivelurilor crescute de activitate la locul de muncă.

Tehnologia de evitare a coliziunilor

Masa de birou este adesea înconjurată de alte obiecte. Când reglați înălțimea mesei, este posibil să o coborâți din greșeală prea jos și să loviți dulăpiorul sau scaunul. Cu toate acestea, acest lucru poate fi evitat. Piciorul telescopic cu două niveluri și trei niveluri este dotat cu senzor la obstacole, oprind automat mișcarea mesei. O soluție integrată de evitare a coliziunilor limitează daunele materiale în cazul în care masa se ciocnește de obiecte dure.

Stabilitate

Combinarea a două birouri cu un perete separator este o soluție ideală pentru gruparea spațiilor de lucru. Designul general al birourilor de tip sit-stand asigură stabilitate maximă a conexiunii.

Design și tipuri de picioare

Puteți alege dintre două tipuri de picioare metalice - cele cu un design universal sau ușor.

Facturi

Alegeți materiale și combinații de culori care se potrivesc biroului dvs. și completează designul dvs. interior.

Melamina
D1 - Stejar albit
D2 - Stejar chihlimbar
D4 - Nuc închis
M1 - Alb
N3 - Gri perlat
N2 - cubanit gri
D5 - Lemn gri
D3 - Frasin nisip
Metal
E - Alb
M - metalic

M - negru

Descarcă

Informații tehnice
Manual
Ghid de operare (buton LA)
Ghid de operare (buton MA)
Instrucțiuni pentru utilizarea adaptorului Bluetooth (ZZZ051)
Aplicație de control al mesei cu manual de utilizare pentru butonul LA
Aplicație de control al mesei cu manual de utilizare butoane BA, TE, TA, MA
Depanare
DWG